Tisk malega formata

S tiskom malega formata dopolnimo celostno predstavitev vašega podjetja. Ponudbo promocijskih stojal in sejemskih sistemov iz velikoformatnega tiska podpremo s tiskom maloformatnih izdelkov, kot so na primer letaki, vizitke, plakati, dopisni listi ali zloženke različnih tipov. K vaši ponudbi se bodo dobro podale tudi personalizirane kuverte, brošure in nalepke. Svoje poslovne partnerje pa lahko presenetite še s personaliziranimi jedilniki in vstopnicami na seminarjih.

Nudimo tudi raznovrstne dodelave tiskovin, kot so na primer plastificiranje, lepljenje, izsek, spenjanje, zgibanje, raznorazne vezave in tako dalje.

Z različnimi metodami dodelave bo vaša tiskovina dobila atraktiven in unikaten videz ter bo hkrati zaščitena pred zunanjimi vplivi. V kolikor ste v dvomih glede izbire papirja, plastificiranja, načina zgibanja ... vam bodo naši strokovnjaki z veseljem svetovali in na podlagi vzorcev bomo skupaj našli pravo rešitev.


Z različnimi metodami dodelave bo vaša tiskovina dobila atraktiven in unikaten videz ter bo hkrati zaščitena pred zunanjimi vplivi. V kolikor ste v dvomih glede izbire papirja, plastificiranja, načina zgibanja ... vam bodo naši strokovnjaki z veseljem svetovali in na podlagi vzorcev bomo skupaj našli pravo rešitev.Pišite nam

Kje smo
Produktiv, Peter Godler s.p.
Delovnik od 8:00 do 18:00
Produktiv, Peter Godler s.p.
Od pon. do pet. 8:00 do 18:00

Povpraševanje

logo

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.